AIKU računari - Windows Password Recovery Tools

Windows Password Recovery Tools

Pored mnogih besplatnih alata za oporavak Windows lozinki, dostupno je i nekoliko komercijalnih programa (Password Recovery Tools)  koji će povratiti Windows lozinku.

Ukoliko shvatite da ste zaboravili lozinku za Windows, ne paničite. Srećom, postoji nekoliko programa i servisa koje mogu pomoći “hakujete” svoj Windows PC!

U nastavku  predstavljamo neke od alata za obnovu Windows lozinki.

Active Password Changer Professional

Active Password Changer Professional je najbolji premium program za oporavak lozinki. Veoma je lak za set up i korištenje, što ga čini odgovarajućom alatkom za hakovanje lozinki čak i za najnovije korisnike računara.

AIKU računari - Windows Password Recovery Tools 1

Kao i drugi programi navedeni ovde, Active Password Changer Professional izbriše lozinke – ne može da ih oporavi. Krajnji rezultat je isti – ponovo dobijate pristup vašem računaru!

U testu na Windows 10 računaru, Active Password Changer Professional uspešno je odmah izbrisao lozinku od 20 karaktera. Takođe smo ga testirali u operativnom sistemu Windows XP sa lozinkom od 10 karaktera sa istim rezultatima.

Active Password Changer Professional zvanično podržava Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 i 2003 i Windows XP. Koristili smo ga i u Windows 10 i očistio je lozinku bez ikakvih problema.

Windows Password Reset Standard

Kao i mnogi od ovih programa za lozinke, Windows Password Reset Standard zapravo ne vraća lozinku, već je uklanja.

AIKU računari Savjeti - Windows Password Recovery Tools

Program je bio vrlo jednostavan za narezivanje na CD koristeći odgovarajući softver za narezivanje slika i bio je još lakši za korištenje.

Windows Password Reset Standard podržava Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP i Windows 2000. , Windows XP,i Windows 2000

Login Recovery

Login Recovery vam pruža online uslugu koja vam pomaže da dešifrujete lozinku samo prenoseći XML datoteku koju je stvorio njihov LiveCD.

AIKU računari Savjeti - Windows Password Recovery Tools 1

U suštini koraci uključuju snimanje LiveCD -a na CD i pokretanje (boot) računara. Ako se detektuje internet veza, program će automatski otpremiti LM Hash ili NT Hash i odmah započeti dešifrovanje. Ako na računaru nema internetske veze, možete priključiti USB fleš disk i XML datoteka će se automatski sačuvati na USB uređaju koji se može otpremiti na veb lokaciju LoginRecovery sa drugog računara. Tada možete provjeriti napredak dešifrovanja unošenjem e-pošte.

Softver koji koristi aplikacija Login Recovery podržava Windows 7, Windows Vista, Windows 2008 i 2003, Windows XP, Windows 2000 i Windows NT.

Windows Password Recovery Tools nisu neophodni.

Ovi alati za oporavak lozinke za Windows su zaista zgodni kada vam trebaju, ali postoji mnogo lakši način pristupa vašem nalogu ako zaboravite lozinku – kreirajte disk za reset lozinke (Password Reset Disk).AIKU računari Savjeti - Windows Password Recovery Tools 2

Password Reset Disk je poseban disk koji možete umetnuti u  računar tokom procesa prijavljivanja, on će vam omogućiti resetovanje Windows lozinke. Potrebno je da napravite ovaj disk prije nego što izgubite pristup svom nalogu.

Scroll to top